5 juli 2013

Loekie Loekie en het StruisvogelplafondStruisvogeltjes plaffonneuse

Als ik reaguurder op de GeenStijl was zou ik zeggen dat je het niet verwacht. Dat Loekie nu aan het zwerk staat te stralen als een legerheli die boven het Gangbangplein door miljoenen laserpennen wordt bemind.

Wat is dat toch met die ouwe mannen die alleen nog maar denken te kunnen neuken als er iemand struisvogeltje tegen d'r lul zegt. Een struisvogel is overigens een ouwe vogel die niet meer kan neuken en die z'n kopje daarom helemaal terugtrekt onder z'n vel en veren. Dat kopje komt alleen nog maar in beeld als je een veer in z'n reet steekt.

En je verwacht het ook niet dat jonge dingen zich voor een leuke baan en zoveel keer balkenende door een struisvogel vol laten druppelen. Jammer dat de oorzaak van zijn stralen geen pot is en doof want dan had de cultuurbeschuldiging bij de VVD een keer geklopt. En is dat glazen glazuurplafond eigenlijk geen Struisvogelplafond?

2 opmerkingen:

  1. Het is schering en inslag met die struisvogels. Nu lees je dat sprookje van die prinses die toendertijd die kikker moest kussen die daardoor veranderde in een halflauwe kloppende rimpelklaas onder een wit paardelaken nu zeker wel met heel andere ogen?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou, Loekie Loekie, maak jij je struisvogeltje maar vast nat, er staat je nog een hoop malligheid te wachten als ik dit zo eens lees:
    Theodor over een versmade vrouw

    BeantwoordenVerwijderen