31 oktober 2010

Poefpakket voor kontjeskijkers


Wereldwijd worden alle luchthavens per onmiddellijk voorzien van scanapparatuur voor poefpakketjes, bamcontainers en plofonderboeken. Dit naar aanleiding van enkele proefzendingen waar wel of geen explosieven in zaten en die wel of niet uit Jemen kwamen.

De proefzendingen werden verstuurd door iemand die anoniem wenst te blijven en daarom heel professioneel een Jemenitische studente voor het karretje spande. Er zijn nog 29 mogelijke poefzendingen onderweg weten de geheime diensten te melden.

Het opsporen van maar 2 pakketjes van de totaal 31 stuks is natuurlijk lachen. En daarom zal de leverancier van de scanapparatuur die we te danken hebben aan de onderbroekenbomdragert binnen 48 uur alle luchthavens ter wereld gaan beveiligen met hun nieuwe scanners die ze toevallig op voorraad hadden staan.

Een leuke verrassing voor de Amerikaanse industrie en voor de mensen van de beveiliging die nu niet alleen kontjes kunnen kijken maar ook of er geen opblaaspoppen in de containers zitten die poef kunnen doen. Knap gedaan want dat gelobby werd wel erg duur.

4 opmerkingen:

 1. Nagekomen bijlage bij de prospectus van de Poefscanner: Als optie is een extra alarm verkrijgbaar. Dit alarm maakt melding indien er zich een jong exemplaar van het vrouwelijk geslacht in de wachtrij voegt. Mochten de beambten onverhoopt niet achter de Poefmonitor zitten tijdens de koffiepauze.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi is 't leven toch hè? Ze vinden van alles uit om het nog aantrekkelijker te maken om naar elkaars hol te kijken of er aan te snuffelen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha Brain,

  Weg privecie, zomaar poef.
  Een goede week gewenst. oma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb niets te verbergen, nu voel ik me iets meer op mijn gemak in het vliegtuig.

  BeantwoordenVerwijderen