1 februari 2010

Géén water meer koken!
Géén water meer koken!

Eindelijk is er antwoord op de vraag waarom de laatste tien jaar de aarde maar niet verder wil opwarmen. In ‘Science’ stond afgelopen week een artikel dat het de schuld is van waterdamp. Dit broeikasgas is tien keer zo sterk als CO2. Bovendien vormt het ruim 60% van alle broeikasgassen, terwijl CO2 maar 3% haalt. Nu is vastgesteld dat in de afgelopen tien jaar de hoeveelheid waterdamp in de lucht gemiddeld 10% minder was dan in de decennia ervoor. Hierdoor is de temperatuur niet gestegen. Dit biedt fantastische perspectieven voor onze regering. Om verdere opwarming te voorkomen, kan er nu ook belasting geheven worden op het produceren van waterdamp! Laten we maar snel een kaarsje aansteken en bidden tot de heilige maagd dat de temperatuur stabiel blijft, want anders wordt het alleen nog rauwkost eten en koud douchen. De voordelen moet je trouwens ook niet uit het oog verliezen. Inspanningen waar zweet bij vrijkomt zijn dan immers ook uit den boze.


Bron: WNBF
Géén water meer koken!

4 opmerkingen:

 1. en vergeet uitgeademde lucht niet. Vol waterdamp! Kan er eindelijk een heffing op ademhalen komen. Rigenlijk de laatste noodzakelijke levensbehoefte waar nog geen beslasting op zit. Ook de inademing het onttrekken van zuurstof an de atmosfeer, zou zwaar belast moeten worden. Het is een schande dat iedereen er zomaar op los kan admen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. en dampende sex mag ook niet meer zeker ? Als dat zo zit dan mag de aarde gerust nog warmer worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dampende sex? met het CDA in de regering?

  de reactie van Hobbel was van mij. excuus. geen idee waarom er Hobbel staat.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Volledig eens met de invoering van de hijgtax waarmee we nu ook weten waarom de complete seks, anders dan de voortplanting tot resultaat hebbende en op de beproefde missionariswijze,alleen vanwege het klimaat al waarin de gebeurtenissen plaats vinden, geheel gefiscaliseerd dient te worden. Elke stoot kost lood!

  BeantwoordenVerwijderen