3 september 2009

Uitreiking van De Gouden TamponOmdat het echt reden is voor een feestje, als opoe niet meer op bezoek komt of de rode vlag niet meer uit moet, kunt u uzelf nu de Gouden Tampon uitreiken. U hebt het verdiend door al die jaren naar tv-reclames te kijken op zoek naar de beste inbreng- en opzuigsystemen.
 Door met winkelwagens vol maandverbanden en tampons door de buurt te zeulen. Door de kinderen op de mouw te spelden dat mamma maandelijks door een stoute ooievaar bezocht wordt, die tracht haar weer een kindje te verkopen, en toen ze dat niet wou voor straf in haar plasser gepikt heeft. Maar ja, ooievaars moeten ook hun doelen halen en als zo'n ooievaar het niet doet, doet een ander het wel.

Bij het rondsurfen op het open riool, vanwege mijn onderzoek over de haarkleur van politieke figuren, trof ik op de website van Laura Mappin onder andere de Golden Tampon aan. Die kunt u, als u er nu echt genoeg van hebt en er helemaal klaar mee bent dus aan uzelf uitreiken. Maar natuurlijk ook alvast fijn om te hebben zodat je ergens naar toe kunt leven. Laura heeft ook waanzinnig leuke dingetjes om kado te geven. Zelfs zit er een bedankje aan je partner bij, met de opdruk "Thanks for the Orgasm".

Foto: Golden Tampon

5 opmerkingen:

 1. Ha, en wat dan als je zoals ik uit die bloederige cyclus bent gestapt door een spiraaltje om de vijf jaar te verversen, een spiraaltje dat hoezee hoezee ervoor zorgt dat je nooit meer ongesteld bent? En daarnaast ook nog eens geen tv-kanalen hier, dus die reclames gaan volledig aan mij voorbij. Heb ik dan toch nog recht op zo'n gouden exemplaar aan het eind van de rit? Ik vrees het niet he. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zou het toejuichen als de vrouwen, na deze bloederige strijd, van rijkswege een Koninklijke Onderscheiding zouden krijgen met bijpassende toespraak van de burgemeester en veel taart en drank en een dikke envelop met een pak euro's.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De mooie reclames reppen alleen over 'vrijheid' en 'overal toe in staat zijn'. Als ik een vrouw zou zijn, zou ik niet weten waar de spotjes over gaan. Als fabrikant zou ik duidelijker zijn. "Ons product behoedt u voor de maandelijkse sporen op uw schone onderlaken, of op uw mooie tapijt. Met gratis vleugels."

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @eerstkoffie
  Zouden niet geheel toevallig de vrouwen vliegen ontdekt hebben:)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Wenz
  Gewoon zelf zo'n gouden ding kopen en opspelden bij sollicitatie en dat soort gelegenheden. Ook leuk om er 2 te nemen als oorhangers:)

  BeantwoordenVerwijderen