16 mei 2009

Was ik maar een hond

Als ik een hond was, zou ik me niet druk hoeven maken of ik mijn baan nog kan houden. Of dat Obama nu wel of niet die foto's, over de martelingen van krijgsgevangenen, vrij zou geven. En ook niet over de mogelijke grote complotten, die de menshouderij in bijenstaten willen organiseren. Ik zou niet in paniek worden gebracht, door die hijgerige media en hun hoeren, over varkens-mexicaanse-whatever-griepen die wereldwijd miljarden doden zouden opleveren.

Ook zou ik me niet druk meer hoeven maken over de vraag of al die dure jongens nu werkelijk boter op hun hoofd hebben en de crisisreeks niet hebben willen zien aankomen. Als ik een hond was had ik gewoon elke dag te vreten, een warme mand en ik zou lekker op het poepveldje kunnen snuffelen als ik uitgelaten werd. Ik zou me ook niet druk maken over dat multiculturele gedoe allemaal. Gewoon iedere hond die ik zag, multi of culti, zou ik respecteren en aan zijn hol snuffelen.

En misschien kreeg ik van mijn baasje ook nog een sexspeeltje op mijn verjaardag. Moe en uitgereupeld kon ik dan lekker gaan liggen maffen. Zonder last te hebben van enge dromen over vallende kabinetten of zo. Ook zou ik schijt hebben aan vaccinaties tegen alle mogelijke ziektes. En als ik dan ergens tegen ingeënt zou moeten worden, zou ik daarna een koekje krijgen en lekker geknuffeld worden.

2 opmerkingen:

  1. haha, leuk stukje. Dan zou ik er toch voor kiezen om een vogel te zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo'n klein donserig vogeltje dat zachtjes befriemeld wordt door meisjes die je wel eens op vrijdagmiddag op de GeenStijl rond ziet hangen...

    BeantwoordenVerwijderen